444 44 16

Özdilek Hipermarketleri

Özdilekteyim Bi Tıkla Artık Cepte!

Özdilek Holding’in perakende ve mağazacılık sektöründeki birikimiyle hayata geçirdiği online alışveriş sitesi Özdilekteyim.com artık mobil uygulamada. Mağaza ve market hizmetini aynı anda sunarak Türkiye’de bir ilki başaran Özdilekteyim.com, yayına alınan mobil uygulaması sayesinde kullanıcılarına daha kolay ve hızlı alışveriş yapma imkanı sunuyor.  İOS ve Android üzerinden kolaylıkla erişim sağlayabileceğiniz Özdilekteyim.com’un mağaza bölümünde 10.000 çeşit ürünle Türkiye’nin her yerine; markette ise 12.000 çeşit ürün alternatifiyle Antalya, Bursa, Eskişehir,İzmir, Kocaeli ve Yalova illerinde hizmet veriliyor.


 

 

“Özdilekteyim Türkiye’nin Her Yerinde”

Kullanıcılarına en kaliteli hizmeti sunmak için durmaksızın çalışan Özdilekteyim mağaza bölümünde; kadın, erkek, çocuk, bebek giyim ve ayakkabıdan; ev tekstili ve dekorasyonuna dair en moda ve trend ürünler beğeninize sunuluyor. Dünyaca ünlü ve kaliteli markaları bünyesinde barındıran Özdilekteyim, aynı gün kargo imkanı, ücretsiz iade ve vade farksız alışveriş ayrıcalıklarıyla Türkiye’nin her yerine kargo hizmeti sağlıyor.

 

“Market Alışverişiniz Bi Tıkla Kapınızda”

Sebze meyve çeşitlerinden et çeşitlerine, unlu mamullerden süt ürünlerine, kahvaltılıklardan içecek ve atıştırmalıklara, paketli gıdalardan bebek bakım ürünlerine, kişisel bakım ve temizlikten, ev ve yaşam ürünlerine kadar binlerce ürünü kolayca sipariş edebileceğiniz Özdilekteyim market bölümü; Antalya, Bursa, Eskişehir, İzmir, Kocaeli ve Yalova olmak üzere 6 ilde hizmet veriyor. Özdilekteyim market bölümü, teslimat saati seçeneği, kapıda nakit veya kredi kartıyla ödeme ya da internetten alışveriş sırasında ödeme gibi kullanıcılarına ayrıcalıklar sunuyor.

Özdilek Holding

© 2024  Özdilek Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikamız / Kullanım ve Koşullar