444 44 16

Özdilek Ev Tekstili Mağazaları

ANNELER İÇİN EN GÜZEL HEDİYE

Özdilek Ev Tekstili’nin her yıl özel ve belirli günler için oluşturduğu konsept tasarımlı yeni koleksiyonu, bu kez de Anneler Günü temasıyla hazırlandı. Hayattaki en değerli varlığımız olan anneler için özel tasarlanan Özdilek Ev Tekstili For My Mother Nevresim Takımı, doğanın en narin canlılarından olan kelebek desenleriyle donatıldı. Yüzde yüz pamuklu kumaştan hazırlanan nevresim takımında; çift kişilik olmak üzere bir adet nevresim, bir adet çarşaf ve dört adet yastık kılıfı bulunuyor.

Annelerimizin narin ve bir o kadar da güçlü duruşunu simgeleyen nevresim takımı, Anneler Günü’nü gülümseten hediye alternatiflerinden biri oluyor. Mayıs ayının ilk haftasıyla birlikte dijital platformlarda yer alan reklam filmiyle kullanıcılarıyla buluşan Özdilek Ev Tekstili For My Mother Nevresim Takımı, dünyanın en özel sevgisine layık “annem için” diyenlerin beğenisine sunuluyor.

Anneler Günü’ne özel tasarlanan Özdilek For My Mother Nevresim Takımı’nı; Özdilek mağazalarından, Özdilekteyim.com’dan, Özdilek bayilerinden ve yetkili satış noktalarından satın alabilirsiniz.

Özdilek Holding

© 2024  Özdilek Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikamız / Kullanım ve Koşullar