444 44 16

Özdilek Ev Tekstili Mağazaları

Özdilek, Vega AVM’de Departman Mağaza Açtı

Türkiye’nin tekstil devi ve önemli perakende zincirlerinden olan Özdilek, pandemi sürecine rağmen yeni yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Ekim ayında kapılarını ilk kez ziyaretçilerine açan İstanbul’un yeni alışveriş merkezi Vega AVM’de, 3 bin 200 metrekarelik departman mağazasını hayata geçiren Özdilek, toplamda 5 departman mağaza sayısına ulaştı.

Yeni yatırımlarıyla ülke ekonomisine katkı sağlayan Özdilek Holding, Türkiye’nin en büyük havlu üreticilerinden biri olarak sektördeki yerini koruyor. Nevresim üretimiyle de hem iç pazarda hem de ihracatta söz sahibi olan Özdilek’in bir sonraki yatırımı ise Sakarya’da olacak.

11 Aralık Cuma günü İstanbul Vega AVM’de açtığı 5. departman mağazasıyla, binlerce farklı ürün satışının yapıldığı Özdilek’te; markanın kendi üretimi olan tekstil, ev tekstili ve gıda dışı ürünler yer alırken ayrıca tuhafiye, züccaciye ve aksesuar ürün gruplarıyla birlikte yerli ve yabancı birçok markaya da Özdilek departman mağazası ev sahipliği yapıyor.

Ev tekstili bölümünde havlu, bornoz, nevresim ürünlerini kapsayan tamamı Özdilek Ev Tekstili, Sadem, Floretta, HomeTime markaları ile birlikte tekstilde ise yine Özdilek markalarından; Funfair (çocuk), Finesuits (erkek klasik giyim), Shefame (kadın giyim ve aksesuar), First Company (günlük stil), Travel Point ve Travel Zone (valiz) markaları ile ayakkabı, çanta, kadın ve erkek giyim, genç aktif spor giyim, gündelik giyim, çocuk giyim kapsamında bir çok markanın ürünleri de yer alıyor.

Özdilek Holding

© 2024  Özdilek Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikamız / Kullanım ve Koşullar