444 44 16

Özdilek Departman Mağazaları

EN GÜZEL HAYALLERLE SÜSLENEN YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN ÖZDİLEK RUBY ÇEYİZ SETİ

Sonsuza dek sürecek bir hikayede Özdilek Ev Tekstili, mutlulukla süslenen hayallere eşlik ediyor. Evlilik hazırlığı içerisinde olan çiftler için yepyeni çeyiz seti koleksiyonu, yatak odası ve banyolarda benzersiz bir şıklık sunuyor. Hayatınızın en özel başlangıcı unutulmaz olsun diye her bir detayının incelikle tasarlandığı Özdilek Ev Tekstili Ruby Çeyiz Seti, yumuşacık pamuklu yapısı ve her mevsim kullanım kolaylığıyla çeyiz alışverişlerinin baş tacı oluyor. Nevresim takımı, yatak örtüsü, battaniye ve iki kişilik bornoz ile havlu takımlarını da kapsayan çeyiz seti 16 parçadan oluşuyor.

Gösterişli desenlerin yer aldığı tasarımını asil bir görünümle sunan koleksiyon, evlilik hazırlığında olan gelin adaylarının hayallerini süslüyor. Gri, siyah ve beyaz renk tonlarının birbiriyle mükemmel uyumu göz alırken yumuşacık yapısı ise konforlu bir uyku sunuyor.

Yeni bir hayata adım atan çiftlerin tatlı heyecanı ve mutluluğunu paylaşan Özdilek Ev Tekstili Ruby Çeyiz Seti’ni, Özdilek Ev Tekstili mağazaları, Özdilek AVM’leri ile çevrim içi alışveriş sitesi Özdilekteyim.com’dan ve yetkili satış noktalarından satın alabilir ya da evlilik hazırlığında olan sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Özdilek Holding

© 2024  Özdilek Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikamız / Kullanım ve Koşullar