444 44 16

Özdilek Departman Mağazaları

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA 100 BİN FİDAN

Temelleri 1971 yılında atılan Özdilek Holding, ülkemizde faaliyet gösteren tüm şirketlerin, yeşil alanların korunması ve artırılması amacıyla çalışmalarını yürütmeleri gerektiğine inanarak, bu konudaki sosyal sorumluluk projelerine yüksek önem veriyor.

Sürdürülebilir bir yaşam amacıyla 2004 – 2005 yılları arasında, Urla – Zeytinlik ve Menderes Görece sınırları içerisinde yer alan İzmir Dostluk Ormanı ve Milli Egemenlik Ormanı’na, 40 bin fidan bağışlayarak toplamda 3 hatıra ormanı oluşturdu.

Yeşili korumanın, dünyayı ve yaşamı korumak demek olduğunun farkında olarak, 2018 yılında Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) iş birliğiyle Bursa Karacabey’de Özdilekteyim.com, Özdilek Eğitim, Sağlık, Kültür ve Sanat Vakfı ve Özdilek Holding adına 30 bin fidanı toprakla buluşturdu.

“Aklımız Fikrimiz Orman, Aklımız Fikrimiz Fidan” düşüncesiyle sosyal sorumluluk projelerine devam eden Özdilek, TEMA ile yaptığı iş birliğiyle İzmir Bademli Ağaçlandırma Sahası’na Özdilek Ev Tekstili adına 10 bin fidan bağışladı.

 

YÜZÜNCÜ YILDA YÜZ BİN FİDAN YERYÜZÜNDE YEŞERİYOR

Doğayı ve geleceğimizi korumak için çalışmalarını sürdüren Özdilek Holding, cumhuriyetimizin 100. yılında anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor. Sivas Sarkışla sınırları içerisinde yer alan Sivas Sivrialan Hatıra Ormanı’na 20 bin fidan daha bağışlayarak, yüzüncü yılda yüz bin fidanı yeryüzünde yeşertiyor.

Sürdürülebilir bir dünya bırakmak için harekete geçtiği projesiyle toplamda 8 orman 100 bin fidanı toprakla buluşturan Özdilek Holding, cumhuriyetimizin 100. yılında geleceğe en değerli armağanı bırakıyor.

Özdilek Holding

© 2024  Özdilek Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikamız / Kullanım ve Koşullar