444 44 16

Özdilek Departman Mağazaları

MY AUTO ÖZDİLEKPARK İSTANBUL’DA HİZMETİNİZDE

Kurulduğu günden bu yana sektöründe eğitimli, uzman kadrosu ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan yaklaşımıyla My Auto, sektöründe güvenilir bir marka olmaya devam ediyor. ÖzdilekPark İstanbul P2. katta açılan yeni mağazasıyla My Auto, aracınızın yol performansını artırmak ve sürüş deneyiminizin kesintisiz devam edebilmesi için sizlere kusursuz hizmet sunuyor.

Özdilek markası olan My Auto, akü değişimi, lastik sökme – takma işlemi, lastik tamiri, lastik balans ayarı ve supap değişiminin yanında lastik satışı ve lastik oteli gibi aracınızın ihtiyaç duyduğu hizmetlere güvenilir ve uzman kadrosuyla ulaşmanızı sağlıyor.

My Auto, lastik sökme – takma hizmetiyle yazlık veya kışlık lastik değişiminizi kolayca yapabilmenizi sağlarken yazın kış lastiklerinizi kışın da yaz lastiklerinizi saklayabileceğiniz lastik oteli hizmetiyle uygun koşullarda lastiklerinizi muhafaza ediyor. Çeşitli dış faktörlerin sebep olduğu hasarlar nedeniyle lastiklerinizin değiştirilmesi veya hasar görmüş lastiklerinizin eğer tamiri mümkünse yeniden onarılmasını sağlayarak güvenli bir şekilde yola dönmenizi sağlıyor.

Araç güvenliği için oldukça önemli olan, özelliğini yitirmeye başlayan supap parçalarını değiştirme hizmetinin yanı sıra geniş ürün yelpazesiyle aracınız için en doğru lastik alternatiflerini sunuyor. İyi bir yol tutuşu için lastik balans ayarını yaptırabileceğiniz My Auto, aynı zamanda aracınızın akü değişimini uzman ekibiyle gerçekleştirerek yolda kalmanızı önlüyor.

ÖzdilekPark İstanbul’da hizmete açılan My Auto’da, aracınızın ihtiyaç duyduğu akü değişimi ve tüm lastik hizmetlerine, güvenilir ve uzman kadrosuyla ulaşabilirsiniz.

Özdilek Holding

© 2024  Özdilek Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikamız / Kullanım ve Koşullar