444 44 16

Alışveriş Merkezleri

Özdilek İzmir’de Şubat Ayı Etkinlikleri

Özdilek İzmir’de, Şubat ayında her Çarşamba ve Perşembe günleri 14:00-15:45 saatleri arasında Fasıl Dinletisi devam ediyor. Özdilek, Fasıl Dinletisi etkinliğiyle birbirinden güzel şarkıları Kafe Safahat bölümünde dinleyicileriyle buluşturacak. Özdilek’te ziyaretçiler, bir yandan Kafe Safahat’ın güler yüzlü hizmetiyle sunulan, çeşit çeşit ikramları tadarken bir yandan da sevilen solistlerin sesinden doyumsuz bir müzik ziyafeti yaşayacak.

 

Özdilek, 14 Şubat Sevgililer Günü için misafirlerine birbirinden özel etkinlikler düzenliyor.14 Şubat 13:00 - 18:00 saatleri arasında yapılacak olan “Sevgi Dolu Kareler” fotoğraf çekimiyle etkinliğiyle başlayan program, 19:00 – 21:00 saatleri arasında Safahat Lokantası’nda düzenlenecek olan Quarted canlı müzikle devam edecektir. 15 Şubat günü ise 14:00 - 16:00 - 18:00 saatlerinde deneyimli Sunucu Mehmet Necati Şentürk’ün keyifli sohbeti eşliğinde gerçekleştirilecek olan pasta yarışmasında çiftler, birer pasta yapıp süsleyeceklerdir. Yarışma için 3 - 9 Şubat tarihleri arasında Özdilek İzmir müşteri hizmetlerine kayıt yaptırabilir. Her seansımız için kontenjanımız 5 çiftle sınırlıdır. Sevgililer günü etkinlikleri 16 Şubat tarihinde kalpa anahtarlık etkinliği ile devam edecektir. 14:00 - 18:00 saatleri arasında ise ziyaretçiler, kaligrafi sanatıyla sevdiklerinin isimlerini kalpli anahtarlıklara yazdırıp, hediye etme şansı bulacaklar.

 

Şubat ayı Özdilek’te çocuklar içinde renkli geçecek.22-23 Şubat tarihlerinde Minik Kimyagerler Laboratuvarda etkinliği ile çocuklar bilimin eğlenceli dünyasına yolculuğa çıkacak. Etkinlik kayıtları seanslardan yarım saat önce etkinlik alanında alınacaktır, etkinliğe 5-12 yaş arası tüm çocuklar katılabilecektir. Ücretsiz yapılacak olan etkinliklerimize tüm misafirlerimizi bekliyoruz.

Özdilek Holding

© 2024  Özdilek Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikamız / Kullanım ve Koşullar