444 44 16

Haberler

Özdilek Eskişehir 11. Açılış Yıl Dönümünü Kutladı

Özdilek Eskişehir 11. yılına özel Kral Şakir etkinliğini ve pasta kesimi gerçekleştirdi.

 

Özdilek Eskişehir, 11. Yıldönümüne özel sevilen çizgi karakter Kral Şakir’i çocuklarla buluşturdu. Çocukların büyük bir ilgiyle ve merakla takip ettiği Kral Şakir etkinliğinde; Kral Şakir söyleşisi, sahne aktiviteleri, Şakir ve Necati maskot karakterleri gösterisi ve hatıra fotoğraf çekimi gibi birbirinden keyifli etkinlik yer aldı. Bir aslan ailesinin başından geçen komik ve neşeli hikâyeleri anlatan Türkiye’nin ilk çizgi dizisi Kral Şakir'in eğlenceli şovu çocuklara unutulmaz anlar yaşattı.

 

Açılış gününe özel hazırlanan 1000 kişilik pasta Özdilek AVM Müdürü Alim Durmaz, Özdilek AVM Yöneticileri ve Özdilek müşterileri ile birlikte bando gösterisi eşliğinde kesildi.

 

Özdilek AVM Müdürü Alim Durmaz; açıldığımız günden bu yana Eskişehirlileri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Her zaman en kaliteli hizmeti sunabilmek ve tüm müşterimizin Özdilek’ten memnun olarak ayrılmalarını sağlamak en önemli prensibimizdir. Özdilek Eskişehir müşterilerimizin keyif alacağı sosyal bir AVM, bu sebeple AVM’mizi ziyaret eden müşterilerimiz Eskişehir’de ilk defa gerçekleşen eğlenceli etkinliklere ücretsiz katılabilir ve avantajlı fiyatlarla alışveriş yapabilirler.11 yıl boyunca Özdilek Eskişehir’i ziyaret eden tüm Eskişehirlilere teşekkür ediyorum.

Özdilek Holding

© 2024  Özdilek Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikamız / Kullanım ve Koşullar