444 44 16

Haberler

AŞKIN VE SEVGİNİN BAHÇESİ ÖZDİLEK’TE

Özel günlere dair hazırladığı konsept tasarımlı ürünleriyle Özdilek Ev Tekstili, yılın en sevgi dolu aylarında Sevgililer Günü temalı koleksiyonunu kullanıcılarına sundu. Özdilek Ev Tekstili Garden of Love Nevresim Takımı, sevdiklerinize özel bir hediye alternatifi sunarken göz alıcı renk ve desenlerden oluşan tasarımıyla duygulara tercüman oluyor.

14 Şubat Sevgililer Günü ile ilgili detayların yer aldığı koleksiyon, genellikle pastel ve soft tonlara hakim. Sevdiğinize rahat bir uyku hediye edebileceğiniz nevresim takımı, yatak odalarına sevginin en saf halini resmediyor. Kaliteli dokusu ve pamuklu yapısıyla kış boyunca sevdiklerinize sıcacık bir kullanım sunan Özdilek Ev Tekstili Garden of Love Nevresim Takımı’nda, çiçek ve kalp baskılarıyla “aşkınızın, sevginizin büyüleyici bahçesi” teması vurgulanıyor.

Sevgililer Günü’nde hoş bir hediye seçeneği olan Özdilek Ev Tekstili Garden of Love Nevresim Takımı’nı; Özdilek Ev Tekstili mağazaları, alışveriş merkezleri, çevrim içi alışveriş sitesi Özdilekteyim.com, yetkili satış noktaları ile Özdilek bayilerinden satın alabilirsiniz.

Özdilek Holding

© 2024  Özdilek Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikamız / Kullanım ve Koşullar